Volwaardig hondenvoer met slechts 1 dierlijk eiwit. Geschikt voor honden met een allergie of overgevoeligheid.

 • Lam & Rijst – Volwassen

  Hypoallergeen - Slechts 10% vet - 15 kg
  Hondenbrokken.nl Lam & Rijst Volwassen totaalvoer voor de volwassen hond. Deze brok is verrijkt met glucosamine en chondroïtine wat helpt soepele gewrichten te behouden. De hoge dosering vitamine E zorgt tegelijkertijd voor een sterk afweersysteem. De brok is laag in vet en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • 14% korting

  Lam Graanvrij – Volwassen

  Hypoallergeen - Graan & Glutenvrij - 15 kg 69,99 59,99
  Hondenbrokken.nl Lam Graanvrij Volwassen is een totaalvoer voor de volwassen hond. Dit topproduct is royaal bereid met gedroogde lam, gedroogde groenten en fruit en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het is een bron van antioxidanten zoals spirulina en echinacea. De glucosamine en chondroïtine dragen bij aan soepele gewrichten. Tijdens de productie is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen intact.
 • Rund & Rijst – Volwassen

  Hypoallergeen - Soepele gewrichten - 15 kg
  Hondenbrokken.nl Rund & Rijst Volwassen is een totaalvoer voor de volwassen hond. Het bevat uitsluitend de diersoort rund en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Daarnaast bevat het bètacaroteen, wat goed is voor de vacht. De glucosamine en chondroïtine dragen bij aan soepele gewrichten. Tijdens het productieproces van deze brok is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • Zalm & Rijst – Volwassen

  Hypoallergeen - Glutenvrij - 15 kg
  Hondenbrokken.nl Zalm & Rijst Volwassen is een totaalvoer gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De brok bevat Omega 3 en 6, wat helpt om een gezonde huid en vacht te onderhouden. Verder bevat het glucosamine en chondroïtine voor soepele gewrichten en bietenpulp voor een vaste ontlasting. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast waardoor alle vitaminen en mineralen intact blijven  
hondenbrokken.nl
Go to Top