Premium hondenvoer bestellen

 • 15% korting

  High Energy – Volwassen

  Actieve honden - Glutenvrij - 15 kg 64,99 54,99
  Hondenbrokken.nl High Energy is een totaalvoer voor de zeer actieve hond. Deze brok heeft een goede verteerbaarheid van eiwitten en koolhydraten, een hoog gehalte aan belangrijke aminozuren in het eiwit en een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren. Tijdens het productieproces van deze brok is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • 17% korting

  Kip & Pens – Volwassen

  Extra smakelijk - Glutenvrij - 15 kg 65,99 54,99
  Hondenbrokken.nl Kip & Pens Volwassen is een totaalvoer voor honden die minder goed eten. De pens in het voer zorgt in veel gevallen voor een gunstige werking op de eetlust. De brok is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is verrijkt met vitaminen en mineralen. Tijdens het productieproces van deze brok is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • Kip & Rijst – Kleine Rassen – Volwassen

  Hypoallergeen - Glutenvrij - 5 kg
  Hondenbrokken.nl Kip & Rijst - Kleine Rassen is een brok speciaal ontwikkeld voor kleine hondenrassen. Deze brok boordevol vitaminen is samengesteld met maar één dierlijke eiwitbron: kip. Dat zorgt ervoor dat deze brok hypoallergeen is. De glucosamine en chondroïtine dragen bij aan soepele gewrichten. De zalmolie draagt bij aan een gezonde huid en vacht. Bij het productieproces van deze brok is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen intact.
 • 17% korting

  Kip & Rijst – Puppy

  Licht verteerbaar - Glutenvrij 59,99 49,99
  Hondenbrokken.nl Kip & Rijst Puppy is een met natuurlijke ingrediënten gemaakte totaalvoer voor de pup. De ontsloten granen zijn al licht verteerbaar gemaakt voordat ze aan het recept worden toegevoegd. De puppybrokken zijn kleiner van formaat en verrijkt met prebiotica, vitaminen en mineralen. Bovendien is tijdens het productie geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact. Een perfecte start voor uw pup.
 • 17% korting

  Kip & Rijst – Volwassen

  Licht verteerbaar - Vaste ontlasting - 15 kg 59,99 49,99
  Hondenbrokken.nl Kip & Rijst Volwassen is een totaalvoer voor de volwassen hond. Het bevat slechts één dierlijke eiwitbron, namelijk kip. Dit kan de kans op een allergie verminderen. De brok is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en verrijkt met vitaminen, mineralen en bietenpulp voor een vaste ontlasting. Bovendien is tijdens het productie geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • 17% korting

  Kip & Rund & Rijst – Junior

  Energie- en bouwstofrijk - Glutenvrij - 15 kg 59,99 49,99
  Hondenbrokken.nl Kip & Rund & Rijst Junior is het totaalvoer voor de opgroeiende hond. Deze energie- en bouwstof rijke hondenbrok zorgt ervoor dat je hond de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt voor deze levensfase. Daarnaast zit de brok boordevol vitaminen en mineralen en is deze gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Bovendien is tijdens het productie geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • Lam & Rijst – Senior

  Hypoallergeen - Glutenvrij - 15 kg
  Hondenbrokken.nl Lam & Rijst Senior is een totaalvoer voor de hond op leeftijd. De brok is laag in vet en zit boordevol vitaminen. De  glucosamine en chondroïtine helpen soepele gewrichten te behouden en de hoge dosering vitamine E zorgt voor een extra sterk afweersysteem. Deze brok is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact!
 • Lam & Rijst – Volwassen

  Hypoallergeen - Slechts 10% vet - 15 kg
  Hondenbrokken.nl Lam & Rijst Volwassen totaalvoer voor de volwassen hond. Deze brok is verrijkt met glucosamine en chondroïtine wat helpt soepele gewrichten te behouden. De hoge dosering vitamine E zorgt tegelijkertijd voor een sterk afweersysteem. De brok is laag in vet en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • 14% korting

  Lam Graanvrij – Volwassen

  Hypoallergeen - Graan & Glutenvrij - 15 kg 69,99 59,99
  Hondenbrokken.nl Lam Graanvrij Volwassen is een totaalvoer voor de volwassen hond. Dit topproduct is royaal bereid met gedroogde lam, gedroogde groenten en fruit en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het is een bron van antioxidanten zoals spirulina en echinacea. De glucosamine en chondroïtine dragen bij aan soepele gewrichten. Tijdens de productie is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen intact.
 • Rund & Rijst – Volwassen

  Hypoallergeen - Soepele gewrichten - 15 kg
  Hondenbrokken.nl Rund & Rijst Volwassen is een totaalvoer voor de volwassen hond. Het bevat uitsluitend de diersoort rund en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Daarnaast bevat het bètacaroteen, wat goed is voor de vacht. De glucosamine en chondroïtine dragen bij aan soepele gewrichten. Tijdens het productieproces van deze brok is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • 13% korting

  Verse Eend – Volwassen

  Veel vers vlees - Graan & Glutenvrij 74,99 64,99
  Speciaal voor actieve honden
  Met natuurlijke ingrediënten
  Maar liefst 26% eiwit
  Verrijkt met zalmolie
 • 15% korting

  Verse Kip – Puppy

  Veel vers vlees - Glutenvrij - 15 kg 64,99 54,99
  Hondenbrokken.nl Verse Kip Puppy is een premium hondenbrok voor je pup. De krachtige antioxidanten spirulina en echinacea dragen bij aan het immuunsysteem en de algehele gezondheid. Verder bevat deze brok naast verse kip ook zalmolie, wat goed is voor de huid en vacht. Deze glutenvrije puppybrokken zijn tevens kleiner en daardoor makkelijker kauwbaar. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen intact. De ideale start voor je pup!
 • 15% korting

  Verse Kip – Volwassen

  Veel vers vlees - Glutenvrij - 15 kg 64,99 54,99
  Hondenbrokken.nl Verse Kip Volwassen is een totaalvoer voor de volwassen hond. Deze brok is bereid met verse kip en zit boordevol vitaminen, mineralen en superfoods. De krachtige antioxidanten spirulina en echinacea dragen bij aan het immuunsysteem en de algehele gezondheid. Verder bevat het zalmolie, wat goed is voor huid en vacht. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • 15% korting

  Verse Zalm – Senior

  Veel vers vlees - Graan & Glutenvrij - 15 kg 64,99 54,99
  Hondenbrokken.nl Verse Zalm Senior is een totaalvoer voor de senior hond. Deze brok is graanvrij en bereid met verse zalm. Mede hierdoor draagt de brok bij aan soepele gewrichten en een mooie vacht. Verder bevat de brok gedroogde groenten en fruit en is het verrijkt met de krachtige antioxidanten spirulina en echinacea. Deze dragen bij aan het immuunsysteem en de algehele gezondheid. Er is geen langdurige verhitting toegepast bij productie van de brok. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • 13% korting

  Verse Zalm – Volwassen

  Veel vers vlees - Graan & Glutenvrij - 15 kg 74,99 64,99
  Hondenbrokken.nl Verse Zalm Volwassen is een totaalvoer voor de volwassen hond. De brok is bereid met verse zalm, gedroogde groenten en fruit. Deze graanvrije brok zit boordevol vitaminen en superfoods. De krachtige antioxidanten spirulina en Echinacea dragen bij aan het immuunsysteem en de algehele gezondheid, terwijl de zalm bijdraagt aan een goede huid en vacht. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • Zalm & Rijst – Volwassen

  Hypoallergeen - Glutenvrij - 15 kg
  Hondenbrokken.nl Zalm & Rijst Volwassen is een totaalvoer gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De brok bevat Omega 3 en 6, wat helpt om een gezonde huid en vacht te onderhouden. Verder bevat het glucosamine en chondroïtine voor soepele gewrichten en bietenpulp voor een vaste ontlasting. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast waardoor alle vitaminen en mineralen intact blijven  
hondenbrokken.nl
Go to Top